duminică, 28 septembrie 2008

A fost republicat regulamentul privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini - experti contabili si contabili autorizati (12.09.2008)


- Regulament din 17/02/2000 - M.O. nr. 645 din 10/09/2008 -
privind efectuarea stagiului si examenul de aptitudini in vederea accesului la calitatea de expert contabil si de contabil autorizat


CAPITOLUL I
Dispozitii generale

Art. 1. (1) Stagiul se efectueaza de catre persoanele care au promovat examenul de admitere pentru accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat, organizat de Corpul Expertilor Contabili si Contabililor Autorizati din Romania, denumit in continuare Corpul, potrivit art. 20 lit. a) din Ordonanta Guvernului nr. 65/1994 privind organizarea activitatii de expertiza contabila si a contabililor autorizati, republicata.
(2) Promovarea examenului de admitere pentru accesul la profesie se dovedeste cu certificatul pentru promovarea examenului in vederea accesului la profesia de expert contabil/contabil autorizat, emis de comisiile de examinare in baza Regulamentului privind accesul la profesia de expert contabil si de contabil autorizat, aprobat prin Hotararea Guvernului nr. 227/2008.
(3) Stagiul se organizeaza pe langa un tutore de stagiu, membru al Corpului, sau, in sistem colectiv, la nivelul fiecarei filiale a Corpului.


citeste tot articolul ...